WE Nyedhiyani QUALITYEQUIPMENT HIGH

EQUIPMENT GENCOR

Dipercaya kita, milih kita

Babagan awake dhewe

gambaran Brief:

Fuzhou Binglian Pendingin Equipment Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2001, melu peralatan kulkasan, mesin umum, produk mesin elektronik, bahan bangunan, bahan mentahan kimia (kalebu barang berbahaya) purchasing lan dodolan, layanan instalasi njero ruangan online peralatan kahanan, lan janji construction mesin pembeku gedhe-ukuran lan proyèk instalasi. project. Perusahaan sadean produk digunakake digunakake ing kimia, kertas, gula, textile, electronics, printing lan dyeing, pharmaceutical, bir, pangan lan industri. 

Melok aktivitas pameran

KANGAN & perdagangan ditampilake

  • es mesin Tube

    Mesin es tabung Mesin es tabung binglian duwe kisaran kapasitas 1ton nganti 70 ton es saben dina, dadi pilihan mesin es kanggo ribuan aplikasi layanan panganan ing saindenging jagad. Konstruksi industri tugas berat, operasi otomatis, efisiensi energi lan jaminan paling ...

  • Mesin es piring

    Plate ice ranges from 10mm to 15mm in thickness and has no fixed shape. Recom plate ice machines are made for commercial and industrial application and are used regularly in the fish industry. The produced plate ice is sub-cooled to -1,5°C/-2°C. One of the advantages of ...

  • Solusi Tanduran Es Tube

    Tanduran es tabung ngatasi kabeh kegiatan kalebu produksi, panyimpenan, transportasi, Grosir lan eceran es tabung. Kemampuan tanduran es tabung khas bisa direncanakake nganti 10 ~ 200ton / dina nanging adhedhasar lingkungan sekitar lan permintaan sing sejatine. Produk es sing luwih gedhe ...

  • Solusi beku lan adhem BINGLIAN kanggo daging beku, unggas lan iwak, roti lan produk susu, lan dhaharan siap.

    Kanthi owah-owahan panjaluk pasar kanthi cepet lan inovasi kanggo ngolah panganan, wis akeh pangembangan produk sing mbutuhake penanganan sing unik. ahli ing aplikasi panganan beku njamin pilihan solusi sing optimal kanggo produk sampeyan. Freezer spiral lan pendingin BINGLIAN dirancang kanggo ...

  • Cocog kanggo pembekuan tray terus lan nambah produktivitas

    Binglian horizontal plate freezers are specially designed to freeze all types of fish, seafood, meat and poultry, vegetables, fruits and ready meals in trays. Our plate freezers are CO2-operated and extremely energy-saving. We use leak-free hose connections without a nee...