WE Nyedhiyani QUALITYEQUIPMENT HIGH

EQUIPMENT GENCOR

Dipercaya kita, milih kita

Babagan awake dhewe

gambaran Brief:

Fuzhou Binglian Pendingin Equipment Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2001, melu peralatan kulkasan, mesin umum, produk mesin elektronik, bahan bangunan, bahan mentahan kimia (kalebu barang berbahaya) purchasing lan dodolan, layanan instalasi njero ruangan online peralatan kahanan, lan janji construction mesin pembeku gedhe-ukuran lan proyèk instalasi. project. Perusahaan sadean produk digunakake digunakake ing kimia, kertas, gula, textile, electronics, printing lan dyeing, pharmaceutical, bir, pangan lan industri. 

Melok aktivitas pameran

KANGAN & perdagangan ditampilake

  • Pengawetan panganan

    Kacepetan ing suhu panas nalika dibeku, gumantung saka kepiye cepet bisa lelungan ing panganan lan kepiye bisa dibebasake saka permukaan panganan menyang swasana. Pembeku industri industri mbusak panas saka permukaan panganan kanthi cepet ...

  • Operasi kondensasi evaporatif

    Peti sejuk sing kondensasi mlebu ing kolektor ndhuwur kumparan. Iki terus diombe ing banyu sing sirup ing sirkuit penyuapan peralatan. Penyejatan sekedhik banyu ing recirculasi mbusak panas saka permukaan ijol kumparan. Hasil ...

  • es mesin Tube

    Binglian has experience in the design, manufacure and trade of tube ice machine. Tube ice machine shape with three standard specifications for your options: Diameter 22mm, length: 25-33mm Diameter 29mm, length 30-45mm Diameter 35mm, length 35-40mm Tube ice application: drinks mix/edible,keepin...

  • Pasar sayur IQF

    Teknologi IQF yaiku gangguan gedhe sabanjure ing industri sayur beku: Analisis lan kesempatan industri global 2020-2026 Analisa, Komplek Anane ing Pasar Sayuran Iqf Panaliten iki menehi analisis lengkap, 360 derajat ing pasar Sayuran Iqf, nggawa menyang wawasan pangerten t ...

  • Mesin es Binglian kanggo Konkrit Konkrit

    Gunakake: Nalika ngobati beton ing suhu ing ndhuwur 70 ° F ing ngisor iki kedadeyan: Mundhak kekuwatan Luwih cepet Tetep Rapid (kudu rampung cepet) Tambah banyu njaluk Solusi Kita ngrugekake efek iki bisa diimbangi kanthi nyepetake agregat (banyu hawa utawa nggunakake es ing papan banyu ing ...