WE Nyedhiyani QUALITYEQUIPMENT HIGH

EQUIPMENT GENCOR

Dipercaya kita, milih kita

Babagan awake dhewe

gambaran Brief:

Fuzhou Binglian Pendingin Equipment Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2001, melu peralatan kulkasan, mesin umum, produk mesin elektronik, bahan bangunan, bahan mentahan kimia (kalebu barang berbahaya) purchasing lan dodolan, layanan instalasi njero ruangan online peralatan kahanan, lan janji construction mesin pembeku gedhe-ukuran lan proyèk instalasi. project. Perusahaan sadean produk digunakake digunakake ing kimia, kertas, gula, textile, electronics, printing lan dyeing, pharmaceutical, bir, pangan lan industri. 

Melok aktivitas pameran

KANGAN & perdagangan ditampilake

  • Pasar sayur IQF

    Teknologi IQF yaiku gangguan gedhe sabanjure ing industri sayur beku: Analisis lan kesempatan industri global 2020-2026 Analisa, Komplek Anane ing Pasar Sayuran Iqf Panaliten iki menehi analisis lengkap, 360 derajat ing pasar Sayuran Iqf, nggawa menyang wawasan pangerten t ...

  • Mesin es Binglian kanggo Konkrit Konkrit

    Gunakake: Nalika ngobati beton ing suhu ing ndhuwur 70 ° F ing ngisor iki kedadeyan: Mundhak kekuwatan Luwih cepet Tetep Rapid (kudu rampung cepet) Tambah banyu njaluk Solusi Kita ngrugekake efek iki bisa diimbangi kanthi nyepetake agregat (banyu hawa utawa nggunakake es ing papan banyu ing ...

  • freezer Spiral kanggo garis pangolahan panganan

    Laporan Pasar Spiral Freezer Market lan Makanan nyedhiyakake ringkesan ukuran pasar global lan bareng. Laporan data pasar Food and Beverage Spiral Freezer uga nyedhiyakake prakiraan sejarah lan ramalan kanggo 5 taun lan kalebu data ing data sosio-ekonomi global. Kepentingan utama ...

  • Pasar Mesin Ais Mesin Global Wutah

    Laporan Mesin Mesin Mesin Ozik Global yaiku diselidiki khusus kanggo bisnis kanthi nggatekake tren pasar global. Laporan kasebut tegese menehi garis besar pasar Ice Machine kanthi divisi pasar kabeh. Laporan kasebut ngilangi unsur-unsur sing pengaruh pasar saka loro ...

  • RPC Sæplast ngenalake wadhah saham iwak sing wis diowahi

    RPC Sæplast wis ngenalake versi kontaner sing ditingkat pasar lan tutup kanggo panen lan transportasi saham iwak. RPC Sæplast wis ngenalake versi nganyari saka kontaner lan tutup pasar kanggo panen lan transportasi saham iwak Desain ...