WE Nyedhiyani QUALITYEQUIPMENT HIGH

EQUIPMENT GENCOR

Dipercaya kita, milih kita

Babagan awake dhewe

gambaran Brief:

Fuzhou Binglian Pendingin Equipment Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2001, melu peralatan kulkasan, mesin umum, produk mesin elektronik, bahan bangunan, bahan mentahan kimia (kalebu barang berbahaya) purchasing lan dodolan, layanan instalasi njero ruangan online peralatan kahanan, lan janji construction mesin pembeku gedhe-ukuran lan proyèk instalasi. project. Perusahaan sadean produk digunakake digunakake ing kimia, kertas, gula, textile, electronics, printing lan dyeing, pharmaceutical, bir, pangan lan industri. 

Melok aktivitas pameran

KANGAN & perdagangan ditampilake

  • Solusi beku lan adhem BINGLIAN kanggo daging beku, unggas lan iwak, roti lan produk susu, lan dhaharan siap.

    Kanthi owah-owahan panjaluk pasar kanthi cepet lan inovasi kanggo ngolah panganan, wis akeh pangembangan produk sing mbutuhake penanganan sing unik. ahli ing aplikasi panganan beku njamin pilihan solusi sing optimal kanggo produk sampeyan. Freezer spiral lan pendingin BINGLIAN dirancang kanggo ...

  • Cocog kanggo pembekuan tray terus lan nambah produktivitas

    Binglian horizontal plate freezers are specially designed to freeze all types of fish, seafood, meat and poultry, vegetables, fruits and ready meals in trays. Our plate freezers are CO2-operated and extremely energy-saving. We use leak-free hose connections without a nee...

  • Pengawetan panganan

    Kacepetan ing suhu panas nalika dibeku, gumantung saka kepiye cepet bisa lelungan ing panganan lan kepiye bisa dibebasake saka permukaan panganan menyang swasana. Pembeku industri industri mbusak panas saka permukaan panganan kanthi cepet ...

  • Operasi kondensasi evaporatif

    Peti sejuk sing kondensasi mlebu ing kolektor ndhuwur kumparan. Iki terus diombe ing banyu sing sirup ing sirkuit penyuapan peralatan. Penyejatan sekedhik banyu ing recirculasi mbusak panas saka permukaan ijol kumparan. Hasil ...

  • es mesin Tube

    Binglian has experience in the design, manufacure and trade of tube ice machine. Tube ice machine shape with three standard specifications for your options: Diameter 22mm, length: 25-33mm Diameter 29mm, length 30-45mm Diameter 35mm, length 35-40mm Tube ice application: drinks mix/edible,keepin...