Ние обезбедуваме висок QUALITYEQUIPMENT

GENCOR ОПРЕМА

Доверете ни се, изберете нас

за нас

Краток опис:

Фужоу Binglian ладење опрема копродукции, Ltd е основана во 2001 година, се занимава со опрема за ладење, генерален машини, електронски машини производи, градежни материјали, хемиски суровини и материјали (со исклучок на опасни материи) купување и продажба, затворен услуги опрема климатизација инсталација, и преземање големи замрзнувач конструкција и монтажа проекти. проект. Компанијата продава производи се користат во хемиската, хартија, шеќер, текстил, електроника, печатење и боење, фармацевтски, пиво, храна и други индустрии. 

Учествуваат во изложбата активности

Настани и саеми

 • IQF пазар на зеленчук

  IQF технологијата е следното големо нарушување во индустријата за замрзнат зеленчук: Глобална индустрија анализа и можност 2020-2026 Инцизивна, длабинска анализа на пазарот на зеленчук Iqf Оваа студија нуди сеопфатна, 360 степени анализа на пазарот на зеленчук Iqf, доведувајќи до предзнаења т ...

 • Ледена машина Binglian за ладење на бетони

  Употреба: Кога бетонот се лечи на температура над 70 ° F следново: Губење на сила Повеќе пукање Брза поставка (треба да се заврши брзо) Зголемена побарувачка за вода Наши решенија Овие штетни ефекти може да се компензираат со ладење на агрегатот (ладење на вода или употреба на мраз во место на вода во ...

 • спирален замрзнувач за линијата за преработка на храна

  Извештаите на пазарот за спирала за замрзнување на храна и пијалаци даваат сеопфатен преглед на големината и уделот на глобалниот пазар. Извештаите за податоци на пазарот за храна и пијалаци за спирала замрзнувачи исто така обезбедуваат 5-годишна предисториска и прогноза за овој сектор и вклучуваат податоци за социо-економски податоци на глобално ниво. Клучен залог ...

 • Глобален пазар на машини за мраз со снегулки е значителен раст

  Извештајот за пазарот на мраз машини за флеки е особено истражен за бизнисот со внимание на трендот на глобалниот пазар. Извештајот значи да се даде преглед на пазарот на машини за мраз со снегулки со целата поделба на пазарот. Извештајот ги разложува елементите кои влијаат на пазарот од двете интегрални ...

 • RPC Sæplast воведува модифициран контејнер за рибини

  RPC Sæplast воведе ажурирана верзија на својот контејнер и капакот што е водечки на пазарот за собирање и транспортирање на рибните резерви. RPC Sæplast воведе ажурирана верзија на својот контејнер и капакот што е водечки на пазарот за собирање и транспортирање на залихите со риби. Дизајнот на ...