Ne ofrojmë QUALITYEQUIPMENT HIGH

GENCOR PAJISJE

Besimi ne, na zgjidhni

Rreth nesh

Përshkrim i shkurtër:

Fuzhou Binglian Refrigeration Equipment Co, Ltd ishte themeluar në vitin 2001, të angazhuar në pajisje ngrirje, makineri të përgjithshme, produkte elektronike makineri, materiale ndertimi, materiale kimike të papërpunuara (përjashtuar mallrat e rrezikshme) blerjes dhe shitjes, pajisjet e ajrit kondicionuar shërbimet e brendshme të instalimit, dhe ndërmarrje në shkallë të gjerë të ndërtimit frigorifer dhe projektet e instalimit. projekti. Kompania shet produktet e përdorur gjerësisht në kimike, letër, sheqer, tekstile, elektronike, shtypjen dhe ngjyrosje, farmaceutike, birrë, ushqim dhe industri të tjera. 

Marrin pjesë në aktivitetet ekspozitë

Ngjarje dhe tregon tregtisë

 • Tregu i perimeve IQF

  Teknologjia IQF është ndërprerja tjetër e madhe në industrinë e perimeve të ngrira: Analizë dhe mundësi globale e industrisë 2020-2026 Një analizë inkuizive, e thelluar në tregun e perimeve Iqf Ky studim ofron një analizë gjithëpërfshirëse, 360 gradë në tregun e perimeve Iqf, duke sjellë në njohuri të para t ...

 • Makinë akulli Binglian për Ftohjen e Betonit

  Përdorimi: Kur shërohet betoni në temperatura mbi 70 ° F ndodh më poshtë: Humbja e forcës Më shumë plasaritje Vendosja e shpejtë (duhet të përfundoni shpejt) Rritja e kërkesës për ujë Zgjidhjet tona Këto efekte të dëmshme mund të kompensohen duke ftohur agregatin (ftohjen e ujit ose përdorimin e akullit në vendi i ujit në ...

 • ngrirësi spiral për linjën e përpunimit të ushqimit

  Raportet e Tregut të Ngrirësit Spiral të Ushqimit dhe Pijeve ofrojnë një përmbledhje gjithëpërfshirëse të madhësisë dhe pjesës së tregut global. Raportet e të dhënave të tregut Spiral Freezer Spiral gjithashtu ofrojnë një parashikim 5-vjeçar para-historik dhe sektorin dhe përfshijnë të dhëna për të dhënat socio-ekonomike të globale. Pika kryesore ...

 • Rritja e rëndësishme e tregut global të makinerive të akullit me flake

  Raporti Global i Tregut të Makinerisë së Akullit me Flake është një studim i veçantë për biznesin me vëmendje në trendin e tregut global. Raporti do të thotë të japësh një skicë të tregut të makinave Flake Ice me të gjithë ndarjen e tregut. Raporti zbërthen elemente që ndikojnë në treg nga të dy integruesit ...

 • RPC Sæplast prezanton enë të modifikuar të stokut të peshkut

  RPC Sæplast ka prezantuar një version të azhurnuar të kontejnerit dhe kapakut të saj kryesor për treg për vjeljen dhe transportimin e rezervave të peshkut. RPC Sæplast ka prezantuar një version të azhurnuar të kontejnerit dhe kapakut të tij kryesor për treg për vjeljen dhe transportimin e rezervave të peshkut. Dizajni i th ...