URANG nyadiakeun QUALITYEQUIPMENT tinggi

alat-alat GENCOR

Percanten ka kami, milih kami

Tentang Kami

pedaran ringkes:

Fuzhou Binglian Refrigeration Equipment Co., Ltd. didirikan dina 2001, dina aktipitas parabot refrigeration, mesin umum, produk mesin éléktronik, bahan wangunan, bahan baku kimia (kaasup barang bahaya) purchasing na jualan, jasa instalasi indoor hawa parabot udar, sarta kalakuan konstruksi freezer badag skala na proyek instalasi. proyék. Pausahaan sells produk loba dipaké dina kimia, keretas, gula, tékstil, éléktronika, percetakan jeung dyeing, farmasi, bir, dahareun jeung industri lianna. 

Ilubiung dina kagiatan pameran

Wanayasa & nembongkeun dagang

  • Pelestarian dahareun

    Laju dimana panas dipiceun tina tuangeun salami katirisan gumantung kana sabaraha gancang anu tiasa angkat dina dahareun sareng kumaha efisien éta tiasa dibébaskeun tina permukaan cai kana suasana sakurilingna. Freezer industri ngaleungitkeun panas tina beungeut cai gancang-gancang ...

  • Operasi kondenser évaporatif

    Peti sejuk anu condénsor asup kana kolektor luhur coil. Ieu terus-terasan diasihan ku cai anu ngirut dina sirkuit évaporatif alat. Évaporasi fraksi cai dina recirculation ngaluarkeun panas tina permukaan bursa dina coil. Hasilna ...

  • mesin és tube

    Binglian has experience in the design, manufacure and trade of tube ice machine. Tube ice machine shape with three standard specifications for your options: Diameter 22mm, length: 25-33mm Diameter 29mm, length 30-45mm Diameter 35mm, length 35-40mm Tube ice application: drinks mix/edible,keepin...

  • Pasar sayur IQF

    Teknologi IQF mangrupikeun gangguan anu saé dina industri sayur beku: Analisis industri sareng kasempetan global 2020-2026 An Incisive, Analisis jero dina Pasar Sayuran Iqf Ulikan ieu nawiskeun komprehensif, analisa 360 derajat dina pasar Sayuran Iqf, mawa ka pandangan wawasan t ...

  • Mesin és édisi Binglian pikeun Pangalihan Konkrit

    Anggo: Nalika ngobong beton dina suhu saluhureun 70 ° F sapertos kieu: Leungitkeun kakuatan Langkung nyusahkeun Tetep Rapid (kedah réngsé gancang) Ngaronjatkeun paménta cai Solusi Kami anu ngarugikeun ieu tiasa diimbangi ku nyegerkeun agrégat (cai beuleum atanapi nganggo és di tempat cai di ...