URANG nyadiakeun QUALITYEQUIPMENT tinggi

alat-alat GENCOR

Percanten ka kami, milih kami

Tentang Kami

pedaran ringkes:

Fuzhou Binglian Refrigeration Equipment Co., Ltd. didirikan dina 2001, dina aktipitas parabot refrigeration, mesin umum, produk mesin éléktronik, bahan wangunan, bahan baku kimia (kaasup barang bahaya) purchasing na jualan, jasa instalasi indoor hawa parabot udar, sarta kalakuan konstruksi freezer badag skala na proyek instalasi. proyék. Pausahaan sells produk loba dipaké dina kimia, keretas, gula, tékstil, éléktronika, percetakan jeung dyeing, farmasi, bir, dahareun jeung industri lianna. 

Ilubiung dina kagiatan pameran

Wanayasa & nembongkeun dagang

  • Pasar sayur IQF

    Teknologi IQF mangrupikeun gangguan anu saé dina industri sayur beku: Analisis industri sareng kasempetan global 2020-2026 An Incisive, Analisis jero dina Pasar Sayuran Iqf Ulikan ieu nawiskeun komprehensif, analisa 360 derajat dina pasar Sayuran Iqf, mawa ka pandangan wawasan t ...

  • Mesin és édisi Binglian pikeun Pangalihan Konkrit

    Anggo: Nalika ngobong beton dina suhu saluhureun 70 ° F sapertos kieu: Leungitkeun kakuatan Langkung nyusahkeun Tetep Rapid (kedah réngsé gancang) Ngaronjatkeun paménta cai Solusi Kami anu ngarugikeun ieu tiasa diimbangi ku nyegerkeun agrégat (cai beuleum atanapi nganggo és di tempat cai di ...

  • freezer spiral pikeun garis ngolah dahareun

    Laporan Pasar Spiral Freezer and Food and Beverage nyadiakeun gambaran komprehensif ngeunaan ukuran pasar global sareng dibagikeun. Laporan data pasar Food and Beverage Spiral Freezer ogé nyayogikeun pre-bersejarah pre-bersejarah 5 taun pikeun sektor sareng kalebet data dina data sosio-ékonomi global. Keyho konci ...

  • Pasaran És Mesin Mesin Global Tumuwuh Penting

    Laporan Mesin Mesin És Pencét Global mangrupikeun ditaliti khusus pikeun bisnis kalayan nengetan tren pasar global. Laporan éta hartosna masihan garis outng tina pasar Mesin Hénda nganyatkeun sareng sadayana pasar. Laporan anu ngarobih unsur-unsur anu mangaruhan pasar tina duanana inte ...

  • RPC Sæplast ngenalkeun wadahna saham lauk anu diubah

    RPC Sæplast parantos ngenalkeun paningkatan anu parobel tina konténer pasar sareng tutup kanggo panen sareng angkutan saham lauk. RPC Sæplast parantos ngenalkeun paningkatan parangko konténer pasar sareng tutup kanggo panen sareng angkutan saham lauk Desain ti ...