URANG nyadiakeun QUALITYEQUIPMENT tinggi

alat-alat GENCOR

Percanten ka kami, milih kami

Tentang Kami

pedaran ringkes:

Fuzhou Binglian Refrigeration Equipment Co., Ltd. didirikan dina 2001, dina aktipitas parabot refrigeration, mesin umum, produk mesin éléktronik, bahan wangunan, bahan baku kimia (kaasup barang bahaya) purchasing na jualan, jasa instalasi indoor hawa parabot udar, sarta kalakuan konstruksi freezer badag skala na proyek instalasi. proyék. Pausahaan sells produk loba dipaké dina kimia, keretas, gula, tékstil, éléktronika, percetakan jeung dyeing, farmasi, bir, dahareun jeung industri lianna. 

Ilubiung dina kagiatan pameran

Wanayasa & nembongkeun dagang

  • mesin és tube

    Mesin és tabung Mesin és tabung binglian ngagaduhan kisaran kapasitas 1ton dugi 70 ton és per dinten, ngajantenkeun éta pilihan mesin es pikeun rébuan aplikasi jasa tuangeun sadunya. Konstruksi industri beurat-tugas, operasi otomatis, efisiensi énergi sareng jaminan anu pangsaéna ...

  • Mesin és piring

    Plate ice ranges from 10mm to 15mm in thickness and has no fixed shape. Recom plate ice machines are made for commercial and industrial application and are used regularly in the fish industry. The produced plate ice is sub-cooled to -1,5°C/-2°C. One of the advantages of ...

  • Solusi Tangkal És Tabung

    Tutuwuhan és tabung ngadamel sadaya kagiatan kalebet produksi, neundeun, ngangkut, borongan sareng ritel és tabung. Kamampuan tutuwuhan és tabung has tiasa direncanakeun dugi ka 10 ~ 200ton / dinten tapi dumasarkeun kana lingkungan sakitar sareng paménta anu saleresna. Produk és anu langkung ageung ...

  • Larutan beku sareng chilling BINGLIAN pikeun daging beku, jangjangan sareng lauk, bakery sareng produk susu, sareng tuang siap.

    Kalayan parobihan gancang dina paménta pasar sareng inovasi dina ngolah tuangeun, parantos seueur pamekaran produk anu meryogikeun penanganan unik. ahli dina aplikasi tuang beku mastikeun pilihan leyuran optimal pikeun produk anjeun. freezer spiral sareng chillers BINGLIAN dirancang pikeun ...

  • Cocog pikeun beku kontinyu kontinyu sareng ningkat produktivitas

    Binglian horizontal plate freezers are specially designed to freeze all types of fish, seafood, meat and poultry, vegetables, fruits and ready meals in trays. Our plate freezers are CO2-operated and extremely energy-saving. We use leak-free hose connections without a nee...